Categories:

Er zijn 8 kandidaten die het lijsttrekkerschap van D66 op zich willen nemen. ACHT?! Dat zijn evenveel lijsttrekkerkandidaten als zetels en ministers bij elkaar. In de peilingen staat D66 op nog minder, namelijk op 4 zetels.

Ik zat me hevig af te vragen waarom ze allemaal zo graag de kapitein van dit als jaren stuurloos dobberende schip willen zijn. Opeens kwam het: als lijsttrekker sta je op nummer 1 en dat is de plaats met de meeste kans op kamerlidmaatschap, en wellicht ook de enige. Alhoewel ik denk dat ze wel een zetel of 4 halen, hoor. Dus Ricardo Gomila Vergara, Simone Kuiter, Lousewies van der Laan, Alexander Pechtold, Carlo Strijk, André van Wanrooij, Hein Westerouen van Meeteren en Jan Zelle, mocht je het niet worden dan zou ik inzetten op een plaatsje bij de eerste 4 op de lijst.

Tags:

One response

  1. mmmm… Je kunt het ook positief zien. Er zijn veel mensen die het zich aantrekken dat het minder gaat met de partij en daar wat aan willen doen… We hebben net een bijeenkomst achter de rug in de stad met een discussie tussen een aantal kandidaten (live uitgezonden via internet) en ik vond het wel een leuke discussie. Voordeel van het hebben van kandidaten die niet uit de fractie of uit de regering komen is dat de ook de kritiek naar voren wordt gebracht. En zinkend schip… ach, in de stad zijn we gelijk gebleven, SenS is gehalveerd…. ook een zinkend schip dan? :-p

    Hopelijk gaat het verder allemaal goed met je…..

    Groet,
    Joris

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Per mail op de hoogte
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com