Je bent terecht gekomen op de ‘Portal of my Life” en dat betekent dat je hier alles vindt dat je nodig hebt om een beetje compleet beeld van mij te krijgen. Je vindt hier mijn blik op de wereld. Hoe ik in het leven sta en waar ik mijn keuzes op baseer.

Voor de feitjes, die wellicht lastiger te vinden zijn:

Naam: Musetta Blaauw
Woonplaats: Groningen
Leeftijd: 29+6
Huwelijkse staat: Getrouwd met Hotze Hofstra (en nog gelukkig ook!)
Kinderen: 4 geweldige fijne bengels
Baan: Zelfstandig ondernemer
Politieke kleur: Links, liberaal en progressief. Met een groot gevoel voor rechtvaardigheid en een tikke realisme/pragmatisme. Met grote zorgen over het klimaat en de urgentie iets te veranderen.

Je vindt hier niet alles. Sommige dingen zijn privé en blijven privé. Toch, vragen staat vrij. En dus nodig ik je van harte uit om (respectvol) te reageren op wat ik schijf. Je mag me natuurlijk ook altijd mailen. Wel hou ik mij het recht voorbehouden om een vraag niet te beantwoorden.

Ik hoop dat je met plezier, interesse en betrokkenheid deze portal gebruikt en wie weet komen we elkaar tegen op Twitter, Facebook of misschien zelfs wel in het ‘echt.’ Wie weet!

Groet, Musetta

Geen reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com