Categories:

Dit weekend behoorlijk druk gehad. Op zaterdag ben ik naar Rotterdam gegaan voor het PvdA Congres. Van het congres zelf heb ik niet al te veel meegekregen, want er werd een training Vrijwilligersmanagement gegeven waar ik bij wilde zijn.

alec, mika en nuraVoor het eerst was ik langer van huis zonder Nura dan een uurtje rijlessen. Vandaar dat Hotze haar 2 voedingen met afgekolfde melk moest geven. Dat ging prima, onze jonge dame vindt een flesje met mamamelk ook prima. Ik heb voor het eerst buitenshuis gekolfd. Tijdens de training ben ik even op een rustig plekje gaan zitten om zo 1 voeding af te kolven. Na de training kwamen Hotze en Nura mij ophalen en zijn we naar Heerenveen gereden. In de auto heb ik voor de tweede keer gekolfd. Nura had namelijk al gedronken voor ze wegreden thuis en lag lekker te slapen.

In Heerenveen hebben we gegeten bij mijn zwager. Bij de laatste voeding van Nura bleek dat ze me toch echt gemist had, wat ik heel prettig vond om te merken. Een flesje is prima, maar “the real thing” vindt ze toch leuker.

psvOp zondag ben ik met mijn zwager meegegaan naar het Abe Lenstra Stadion voor de wedstrijd Heerenveen-PSV. Saaie wedstrijd, jammer genoeg. Hotze heeft in de tussentijd op 3 kids gepast. “Het was wel druk, maar het ging goed” aldus stoere oppas Hotze.

Tags:

2 Responses

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Per mail op de hoogte
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com