Categories:

Voor iedereen die het nog niet weet: Hotze en ik verwachten weer een kleintje! Dit babybeest is uitgerekend, volgens mijn laatste menstruatie, op 1 juni 2008. Maar we hebben vandaag een echo gehad en daaruit bleek dat onze gup minder groot is dan verwacht. Daar waar hij al gauw 1,6cm zou moeten zijn is hij pas 1cm. Dat betekent dat ik een week minder ver ben dan gedacht.

Omdat we een mooi kloppend hartje te zien hebben gekregen mogen we ons niet meteen zorgen maken. Toch doe ik dat toch wel. Ik ben redelijk zeker van mijn cyclus en had al vrij vroeg een positieve test in handen. Dat elimineert toch al gauw de mogelijkheid van diapauze (waarbij het vruchtje wat langer rondzweeft in de baarmoeder voordat het zich innesteld). Andere mogelijkheden zijn slechte metingen (de echoscopiste heeft wel 3 keer opnieuw gemeten) of dat het toch al mis aan het gaan is. Tja, we weten dus niet of dit kleine gupje het gaat redden. Het blijft dus nog spannend. Over 2 weken heb ik weer een echo en wellicht meten ze dan geen enkele achterstand en lag de gup gewoon een beetje krom waardoor hij korter leeg. Maar de andere mogelijkheid is dat het dan al mis is gegaan of dat we bij die echo geen hartactie meer zien.

Spannende weken voor ons dus.

(Ik laat de emotie maar een beetje weg uit deze post, te ingewikkeld).

Tags:

2 Responses

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Per mail op de hoogte
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com