Categories:

Het open source programma dat ik gebruik voor mijn website (wordpress) wordt eens in de zoveel tijd opnieuw geupgradet. Zo ook afgelopen week. Dus ik de upgrade installeren en wat blijkt: het huidige template (hoe de website eruit ziet, de vormgeving, zeg maar) kan wordpress 2.1.2 niet helemaal aan. Misschien is was het iemand al opgevallen maar bovenaan in de menubalk staat geen keuzes meer. Beetje jammer. Dus ik ben opzoek gegaan naar de upgrade van dit template.

Bestaat niet. Jammer.

Dus ik zal óf moeten accepteren dat de menubalk niet meer werkt en op een andere manier die overige pagina’s moeten linken óf een ander template zoeken, aanpassen en plaatsen. Ben er nog niet over uit welke van de twee het gaat worden. De eerste is vrij makkelijk geregeld, maar minder mooi. De tweede kost een hoop tijd, maar dan heb je ook wat. Nadeel daarvan is wel dat mijn site er dan wel weer behoorlijk anders uit komt te zien.

Maar goed, ik wilde alleen maar even waarschuwen. Mocht je opeens op een site komen die je helemaal onbekend voorkomt, dan zit je wel goed, maar ben ik bezig met een nieuw template. Ik zal er telkens een uurtje ofzo mee bezig zijn en daarna zet ik deze oude vertrouwde template er weer op. Als ik definitief overga op een nieuwe vormgeving laat ik het wel weten!

Tags:

One response

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Per mail op de hoogte
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com