Categories:

Ik sta in het politieke spectrum op een mooie plek. De Kieskompas van de TROUW geeft een heel mooi beeld:

Inhoudelijke heb ik het meeste overeen met de Pvda: 79,17%. Ik ben wel 7,5% rechtser dan de PvdA en 6,25% progressiever. Met Groenlinks (waar ik bij uitkwam bij de stemwijzer) heb ik 76,39% inhoudelijk overeen, maar ik ben 25% rechtser en 18,75% conservatiever.

In het spectrum geplaatst ben ik bijna even progressief als de SP (zij zijn 1,56% progressiever) en zit ik precies tussen de PvdA en de ChristenUnie in qua links of rechts (PvdA 7,5% linkser – ChristenUnie 7,5% rechtser).

Kijk dat biedt duidelijkheid! Ik zit dus bij de juiste partij! Wil je deze (erg goede) Kieshulp ook doen? Kijk op http://www.kieskompas.nl

Tags:

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Per mail op de hoogte
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com