Categories:

Onze zomer zal in het teken staan van een paar belangrijke zaken. Zo wordt Julyan 1 jaar oud en Nura alweer 3 jaar! Dat klinkt zo oud, zeg. Ik betrapte mezelf laatst toen ik zei “ik heb een dochter van bijna 3” dat ik het alweer zoooo oud vond! Ze is dan echt baby af! En ik vind haar helemaal geweldig als peuter. Van echte peuterpubertijd hebben we met haar gelukkig geen last. Geen dramasessies van krijsen in supermarkten, slaan of schoppen als iets niet mag of wat dan ook. Als we rustig uitleggen waarom iets niet mag of kan en we er rekening mee houden dat ze op tijd naar bed gaat als ze tussen de middag niet heeft geslapen, gaat het super!

Verder hebben we komende zomer weer een operatie van Julyan om naar uit te kijken. Nou ja, tegen op te zien, eigenlijk. Daarnet het LUMC aan de lijn. Julyan wordt op 9 juni opgenomen en op 10 juni geopereerd. Heftig, dit komt wel heel snel dichterbij! Gelukkig kan mijn moeder die hele week bij ons in huis komen om Nura op te vangen. Dat is weer een zorg minder. Vanaf half mei begint het hele naar Leiden heen en weer rijden weer. Eerst naar de chirurg, dan naar de anesthesie, de verpleegafdeling en de orthodontist.

Verder gaan we in juli een paar dagen op kraamvisite in Frankrijk en daarna door voor een lekker weekje ontspannen in een ‘gite.’ En half september gaan we nog een midweek naar de Ardenne met Rick en Lineke en hun dochtertje Lela. Een heerlijk luxe villa om even lekker bij te komen. De rest van de zomer zitten we lekker in Nederland. Misschien nog een paar dagen vrijnemen om leuke dingen te doen.

Tags:

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Per mail op de hoogte
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com