Categories:

Afgelopen vrijdag was het zover: mijn heuse moederfiets (een Batavus Mambo 2008!) werd afgeleverd. We hadden hem al anderhalve maand geleden besteld online, en nu werd hij dan eindelijk bezorgd. Ik was naar de fysio voor mijn bekken, maar had Hotze verboden om het pakket uit te pakken als het bezorgd werd. Voor het eerst in mijn leven heb ik een helemaal spiksplinternieuwe fiets, dus wilde ik daar ook van genieten! Dus toen ik terugkwam heb ik het grote pakket uitgepakt. Daarna wel Hotze erbij geroepen om te helpen om het fietszitje etc. erop te zetten, want ach, ik ben wat aan de luie kant en die buik zit telkens in de weg en Hotze vindt het hartstikke leuk om een beetje te prutsen en de man uit te hangen.

Toen de fiets helemaal rijklaar was heb ik op de binnenplaats een paar rondjes gefietst. Op zich ging het prima, maar wel een beetje eng. Ik bedoel, ik ben niet gewend om te fietsen op een moederfiets (die toch nét iets anders in elkaar zit dan een gewone fiets) en fietsen met een dikke buik is nou ook niet echt geweldig. Toch wilden we graag een echt stukje gaan fietsen. Dus toen Nura wakker werd hebben we het fietszitje bij Hotze voorop gedaan (durfde het al helemaal niet aan mét kind en buik) en zijn we naar een ijssalon gefietst. Nura vond het super om haar moeder ook op de fiets te zien.

Ik vond het toch wel spannend en ook erg inspannend. Vooral op en af stappen is echt eng met zo’n buik. Ik vrees dus dat het nog wel even duurt voor ik echt veel gebruik ga maken van de fietst. Eerst die buik kwijt en herstellen van de bevalling en zwangerschap en dan zullen we eens lekker veel gaan fietsen.

Tags:

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Per mail op de hoogte
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com