Categories:

Dit weekend zijn we verhuisd. Dat is best een onderneming, gezien het feit dat we twee huizen leeg moesten halen en daarmee één huis vullen. Dat betekende dat we de afgelopen weken al druk bezig zijn geweest om spullen weg te geven en te verkopen. Of het genoeg was moet de komende tijd blijken, want dan pas zullen we alle dozen uitgepakt hebben en zal duidelijk worden of er nóg meer weg moet of niet… voor nu houdt het uitpakken me wel even zoet tot maandag, dan begin ik weer met mijn studie!

Tags:

6 Responses

 1. Mijn hemel. 22 en dan al een koophuis. In mijn tijd dwaalden we op die leeftijd nog stomdronken door ons studentenkot van twee bij drie meter.

  Het kan allemaal maar tegenwoordig. En de maatschappij de renteaftrek maar betalen.

  Bizar

  Ik zeg: eerst leven, dan bezit vergaren

 2. Al vind ik het wel mooi dat een 22-jarige haar eigen carriere stopt om al zo jong een kind te krijgen.

  hulde

 3. Chris, wie je ook bent, kun je niet ergens anders gaan zeuren en zaniken? Leuk hoor om steeds maar jouw mening over mensen te horen waar je helemaal niets van afweet en die je blijkbaar helemaal niet kent …. heel interessant en inspirerend…. maar begin eens een eigen weblog, dan kun je die vol zetten met al jouw mening!!

 4. Hallo Chris,

  Dank je voor de volstrekt nieuwe informatie! Mijn dochter van 22 (correctie: jij dacht natuurlijk “dat studentje gaat naar de Babybeurs dus wacht maar…. die is nog niet jarig!!”…… Maar jawel, ook mensen die jij niet kent maar waar je wel de pest aan hebt , worden ondanks dat tóch jarig, dus nu is ze al helemaal 23!!) , kortom, mijn dochter van 23 gaat dus haar carriere opgeven voor haar babietje???
  Hé, dat is groot nieuws, dat wist haar bloedeigen moeder nog niet eens.
  Wat is internet toch fantastisch, zo hoor je nog eens wat over je eigen kinderen!!

  En dan haar man…. die is opnieuw studentje??…. dus op zijn oude dag en uitgerekend nú met een nieuwe studie begonnen, terwijl hij al 10 jaar afgestudeerd is en al die tijd een meer dan fantastische baan heeft gehad! Nee maar, wát een nieuws zo opeens! En wat is hij dan wel gaan studeren? Dat zul jij toch wel weten, denk ik?
  Of zou hij – serieuze student die hij toen was – behoefte hebben om op kosten van de staat en van de belastingbetaler het z.g. studentenleven van ” zuipen, kotsen en in bed liggen roesten” zoals dat kennelijk in jóuw tijd gebruikelijk was, alsnog te willen proeven?

  PS heb je die studie van destijds nog weten af te maken of was dat in benevelde vorm niet mogelijk en slijt je nu je dagen met interessante informatie voor ouders van jou onbekende mensen ?

  Ik zou zeggen: luister vooral niet naar suggesties van enige andere lezers, maar ga door ons dingen te vertellen die wij nog niet wisten!!

 5. @moeder

  u wilt eigenlijk, zij het wat verwarrend, zeggen dat uw dochter een rijke vent aan de haak heeft geslagen zodat ze in alle rust kan freewheelen in de politiek? En daarna op kosten van die lieverd nog even een studie ertussen door proppen? En oh ja, er is ook nog een baby. Ach, die kan er ook nog wel tussendoor. Wellicht dat mams wel op wil passen, terwijl paps vrolijke fluitend in zijn geruite broek de Volvo S70 stationcar poetst, onderwijl mijmerend over de fantastische carriere van zijn koters.

  Zo mooi

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Per mail op de hoogte
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com