Categories:

Afgelopen zondag zijn we weer een kijkje wezen nemen op de bouwplaats. Ons huis is helemaal uit de steigers en begint ook binnen definitieve vormen aan te nemen. De plafonds zijn gespoten, de tegels zijn aangebracht in de toiletten en in de badkamer. Vooral de badkamer was ik heel erg benieuwd naar, want daar hadden we een behoorlijke mep voor moeten neertellen en dan hoop je natuurlijk dat wat je bedacht had in het echt ook zo leuk was.

Gelukkig was dat het ook! Wel zagen we wat slordigheden waar we vanuit gaan dat ze die nog wegwerken. Zo niet dan zal dat een puntje zijn bij de opleveringskeuring.

Verder lijkt het allemaal zo goed als af. Natuurlijk moet er nog een hoop afwerking gebeuren, maar als je bedenkt dat ze nog maar 6 weken hebben tot de oplevering (er zit namelijk 3 weken bouwvak tussen) dan moet het ook wel redelijk af zijn. In de laatste week wordt namelijk de keuken geplaatst als allerlaatste. Dan moet het huis al helemaal schoon, leeg en afgewerkt zijn. Laatste week september is het zover!

In blok A (fase 1) zijn er al een aantal woningen afgelopen week opgeleverd. Natuurlijk hebben we even aangeklopt bij mensen die al aan het klussen waren. En dus hebben we ook ‘legaal’ in een a-woning kunnen kijken. Het was leuk om te zien hoe anderen zaken bedacht en aangepast hebben. Uiteindelijk is geen enkele woning hetzelfde!

Oja, dit is ons nieuwe uitzicht:

Tags:

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Per mail op de hoogte
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com