Categories:

Ja, twee weken geleden ben ik bevallen en vandaag heb ik een pre-zwangerschap-spijkerbroek aan! Een van mijn favo spijkerbroeken zelfs…

De weegschaal gaf vanochtend aan dat ik al 14 kilo van de 16 kwijt ben. Nog 2 kilo en ik zit weer op mijn pre-zwangerschap-gewicht. Ik denk dat ik er nog zeker een paar kilo onder kom te zitten, omdat ik borstvoeding geef!

Tags:

4 Responses

  1. Jeetje, dat gaat snel! Nu word ik straks de olifant en jij het elfje met de slanke lijn!

  2. Haha, jij hebt deze zomer gelukkig nog een beetje aardig in een bikini gepast. Dat viel over mij niet te zeggen. Jij kan straks met de feestdagen heerlijk onbezorgd bunkeren, want met een beetje buik vallen die extra feestdagen-kilo’s ook niet op… en in februari doe jij hetzelfde kunstje als ik… heel makkelijk eigenlijk: het gaat vanzelf!

  3. Heb gisteren alweer een vlek gemaakt op mijn favo spijkerbroek. Warme chocolademelk… beetje jammer. (Was wel warme chocolademelk met slagroom, dus wellicht pas ik straks wel weer niet meer in mijn favo broek)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Per mail op de hoogte
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com