Categories:

Er zit een hele grote waarheid in wat zij schrijft… maar daar moet je niet te lang bij stil staan. Ik beken dat ik er ook wel eens zuur over denk. Als ik strontchagerijnig veel te vroeg weer naar Nura’s kamer loop… half vloekend omdat het zo verrekte koud (toch zeker veel kouder dan mijn warme bed) is, veel te vroeg (half acht) is en ze “alweer” (ze komt maar 1 keer per nacht) honger heeft. Tot ik naar mijn dochter kijk en zij naar mij en dan begint te stralen en lachen… tja, dan verdwijnt mijn chagerijn. Natuur heeft dat lachen van baby’s vast niet uitgevonden omdat het zo schattig is op foto’s. De echte reden is omdat anders moeders er snel de brui aan zouden geven…

Tags:

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Per mail op de hoogte
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com