Een maand later alweer. De tijd naar TEDxDelft toe ging vlot: die 9 weken die ik had tussen definitief horen dat ik er zou gaan spreken en de daadwerkelijke dag vloog om. En nu zijn we alweer meer dan 4 weken na TEDxDelft. Hoewel het voor mij enorm spannend om te doen was, is hetgeen ik bang voor was erna uitgebleven. Geen massa’s met negatieve reacties en vooral respect en bewondering dat ik het verhaal daar toch maar eventjes vertelde. Mensen die me complimenteerden over mijn Engels en het lef om te spreken voor 1000 man publiek en mensen die mijn TEDtalk als inspiratie zagen om na te denken wat voor hen nou dromen zijn om vol voor te gaan. Een bijzondere ervaring en geweldig om als inspiratie te mogen dienen.

Mijn TEDtalk is inmiddels gemonteerd en staat op Youtube.

Volgende week dinsdag gaan we naar Turkije. Ik ben heel benieuwd maar vind het doodeng om Nura en Julyan niet mee te nemen. Ik ben nog nooit zover van ze weg geweest. Ik denk dat ik dat enger vind dan welke operatie dan ook. Dat is weet dat ze in hele goede handen zijn doet aan dat gevoel niet af, maar zorgt er wel voor dat mijn verstand tegen me zegt dat ik wel naar Turkije toe kan zonder hen. Het is maar voor 48 uur.

Tags:

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Per mail op de hoogte
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com