Categories:

baby's
… babykleertjes!!!

Hele schappen vol lieve, schattige, blije en stoere babykleertjes. Tja, we moeten nog een weekje of 7 (of 4 of 9) en dan moet zo’n baby’tje toch iets fatsoenlijks aan… Shopaholic als ik ben leef ik me graag uit. Voor mijzelf al een jaar niets meer gekocht (behalve de nodige zwangerschapskleding die eigenlijk helemaal niet leuk is) maar voor onze toekomstige zoon/dochter hebben we nu in ieder geval iets om aan te trekken.

Nog lang niet genoeg natuurlijk (HINT!!), want ook wij gaan luiers verkeerd aan doen (te los) waardoor we gemiddeld bij elke keer luierverschonen ook een kledingwissel zullen moeten toepassen!

Tags:

2 Responses

  1. Heerlijk he! En ze hebben ook zoveel leuke kleertjes deze zomer. Gisteren ben ik nog gaan shoppen voor een pas bevallen vriendinnetje van me, zij had een zoontje gekregen. Als ik je een tip mag geven, in het oude centrum van Voorburg (de Herenstraat) zitten geweldig leuke baby-zaakjes. Echt een aanrader, daar hebben ze van die dingen die vrij uniek zijn en haast niemand heeft. Als je daar van houdt, natuurlijk…

  2. … en ik brei en brei…. één truitje is bijna klaar, alleen nog drukknoopjes…. en dan het volgende nog, maar ik ga er vanuit dat ik daar nog wel even de tijd voor heb. Het zijn maar piepkleine dingetjes en als hij/zij wat groter wordt – zo na het anderhalfde jaar – dan gaat het niet meer, hoor, tenzij hele dikke wintertruien ( met dikke wol dus) … maar dat is niet zo leuk voor die kleintjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Per mail op de hoogte
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com