Categories:

In een artikel op de Digitale Stad wordt beschreven hoe de SP-kandidaten uit de studentenwereld de aanval zouden openen op Student en Stad.

In het artikel vallen de SP-studenten Student en Stad aan op het trots zijn op het niet hebben van een ideologie. Heel verklaarbaar, wij zijn dan ook een pragmatische partij die elk probleem afweegt tegen alle belangen die spelen. Op die manier ben je veel ruimdenkender dan partijen die vast zitten in hun eigen, vaak achterhaalde, ideologiën. Daarnaast wordt Student en Stad een zwalkend beleid verweten. Bewijs het maar eens, zou ik zeggen. De afgelopen 12 jaar is Student en Stad slechts sporadisch afgestapt van een standpunt dat eerder was ingenomen en alleen als daar nieuwe argumenten voor waren, de SP heeft dat vaker gedaan dan wij, zeker nu ze het college in willen.

Student en Stad gelooft in haar eigen kracht en ook in het aangevallen onderdeel van het wisselen elke twee jaar. Onze raadsleden lopen langer mee in de binnenste kringen van de partij dan bij welke andere Groningse partij dan ook voor zij raadslid worden. Ze komen niet onvoorbereid in de raad en gaan ook niet weg zonder hun informatie te hebben doorgegeven aan hun opvolgers. Daarnaast klammen ze niet vast aan het pluche waardoor er ruimte komt voor nieuwe studenten. Deze nieuwe studenten nemen weer de nieuwste ideeën mee vanuit de studentenwereld, waardoor juist zij niet vervallen in oogkleppen-werk, iets wat bij veel langzittende raadsleden erin wil sluipen.

Tags:

3 Responses

  1. En zo is het maar net!
    Om het nog maar niet te hebben over het dat de lokale SP-fractie soms “van bovenaf” te horen krijgt welk standpunt ze moeten innemen, waardoor ze niet altijd voor het Groningse belang (kunnen) opkomen.

  2. Wil dat zeggen dat je er minstens twee zijn?
    Dat is al twee meer dan S&S

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Per mail op de hoogte
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com