Categories:

Pfff… Hotze heeft dit weekend de schrik van zijn leven gehad: de vrouw waarmee hij getrouwd is blijkt niet te zijn wie hij dacht dat ze is! Hij dacht namelijk dat ze nooit stofzuigde, stof afnam, laat staan dweilen.

Kwam hij even bedrogen uit! Ik kan het namelijk allemaal wél en doe het ook als het niet anders kan. Dit weekend kon het niet anders. CP30 moest helemaal schoon en stofvrij. Dus terwijl Nura de primeur had (de eerste die sliep in CP30) staken Hotze en ik de handen in het sop en gingen we kamer voor kamer door het huis. Overal veegden wij een waas van stof af, dweilden wij de glans in de vloer om hem daarna in de laminaatlak te zetten.

Toen Nura wakker werd, werd ze opgehaald door Juut, Maik en Sterre om mee te gaan naar Sinterklaas en konden wij nog eventjes verder gaan met de grote schoonmaak. Vandaag hebben we de laatste zaken aangepakt en heeft Hotze zich gestort op het zagen en vastzetten van de plinten. Nu alleen nog de woonkamer dweilen en de stopcontacten in de keuken monteren en we zijn verhuisklaar. Dat gebeurt vanavond terwijl ik de garderobekast samen met mijn broer uit elkaar haal. Dinsdag komen er een aantal man de rest van het huis inpakken om het woensdagochtend op CP30 af te leveren.

En dan? Dan zijn wij de trotse bewoners van CP30 te Den Haag!

Tags:

6 Responses

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Per mail op de hoogte
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com