Categories:

Onze kerst- en vakantiedagen zijn behoorlijk in het water gevallen en dus hielden wij ons hart vast voor Oud en Nieuw. Het plan was om een relaxt avondje thuis te hebben met een bevriend stel. Kernwoorden voor de avond zouden zijn: lekker eten, bubbels (al dan niet met alcohol), oliebol, spelletje, vuurpijltje en gezelligheid.

En, ik kan gelukkig melden dat dit plan helemaal is gelukt! Het was een hele gezellige avond, met lekker eten, Champomy voor mij en Mick, Moët voor Hotze en Pieter, oliebollen, de mannen los met een mooi vuurwerkpakket en een spelletje monopoly (redelijk competatief, maar niet minder gezellig), die Hotze vanochtend pas heeft gewonnen (Mick en Pieter waren gisteravond al failliet gegaan, dus hebben Hotze en ik ’em vanochtend afgemaakt). Nura werd ná al het vuurwerk ook nog even wakker voor een oliebol en een glaasje Champomy. Daarna is ze weer lekker gaan slapen.

Het was een goede jaarwisseling. Een goed begin van 2008 en dit jaar belooft ook weer veel moois. Met het verder uitgroeien van mijn bedrijf, de komst van onze tweede spruit en het verder thuis maken van ons mooie huis.

Tags:

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Per mail op de hoogte
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com