Categories:

Voor het allereerst in de geschiedenis van Student en Stad staan wij in de peilingen op 2 zetels! Dat is echt uniek. Bij alle eerdere peilingen kwamen wij niet verder dan 1 zetel. In alle voorgaande jaren bleek dat wij 1 zetel meer haalden bij de daadwerkelijke verkiezingen dan dat we in de peiling gekregen hadden. Als dat dit jaar weer zo is, dan gaan we naar drie zetels… zou het erin zitten? Ik begin nu al zenuwachtig te worden voor morgenavond!!!

Tags:

2 Responses

  1. Ook bij de Stadspartij geeft onze peilingsgeschiedenis (alhoewel deze minder ver terug gaat dan bij Student & Stad) reden tot optimisme. Vorige keer haalden we met 0 in de peilingen uiteindelijk twee zetels. Ik hoop dat we ook nu twee zetels meer halen dan toen!

    En het zenuwachtig zijn herken ik zeker, ik tel de uren tot de uitslag af (30 uurtjes nog)

  2. Tja, er valt weinig van te zeggen… campagne voeren duurt soms lang, maanden lang… maar de verkiezingsdag duurt eigenlijk het allerlangst.

    Hoewel ik op plaats 30 sta en het dus niet gaat over mijn eigen positie is het voor mij nu minstens zo spannend als 4 jaar geleden, toen ik op plaats 3 stond… toi toi toi

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Per mail op de hoogte
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com