Categories:

In de raadszaal in Groningen zat ik tijdens de plenaire vergaderingen altijd naast Fleur Woudstra van de Stadspartij en later van Groep Woudstra nadat zij uit de Stadspartij was gestapt.

Fleur was een gepassioneerd raadslid met hart voor haar zaak. Ze had niet echt een stabiele politieke lijn, maar als je haar ergens voor kon interesseren dan beet ze zich daar ook goed in vast. Haar bijdragen waren vaak “fleurig” en soms onsamenhangend en af en toe gingen ze helemaal nergens over. Maar dat overkomt de beste politicus. Al met al was Fleur één van de meest opvallende raadsleden van de periode 2002-2006. Bij de verkiezingen was ze lijsttrekker van de Partij voor het Noorden, maar helaas voor haar haalden zij te weinig stemmen voor een zetel. Dat zou het laatste was we van haar in de media zouden vernemen, nam ik aan.

Tot ik vanochtend een bekend initiatief van Fleur Woudstra las op de GIC: De Cannabis-apotheek. Fleur heeft zich hier al tijdens haar raadsperiode hard voor gemaakt en nu is hij er dan; en de allereerste in Nederland. Zo zie je maar weer: Fleur weet dingen wel voor elkaar te krijgen! Knap werk, Fleur!

Tags:

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Per mail op de hoogte
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com