Categories:

Ik kom er maar eerlijk voor uit; ik ben geen fervent krantenlezer. Ik heb, tijdens mijn raadsperiode in Groningen, een abonnement gehad op het Dagblad, maar verder dan de stadsbijlage kwam ik nooit. Ik kijk liever het nieuws of luister naar de radio. (De luie methode, zeg maar).

Daar had vandaag verandering in moeten komen. We hebben namelijk ons NRC weekendabonnement (dan krijg je alleen op vrijdag en zaterdag het NRC. De hele week was zonde omdat Hotze toch geen tijd had om ze te lezen, en dan kreeg hij een schuldgevoel als hij de stapel kranten bij het oud papier moest doen of had de volle zondag nodig om alle kranten van de voorgaande week door te nemen) om laten zetten in een NRC*Next plus abonnement. Voor ongeveer hetzelfde bedrag als wat we nu betalen krijgen we dan doordeweeks de NRC*Next (hier wel lidwoord “de” ipv “het?”) en op zaterdag het NRC Handelsblad. Een krant op kleinformaat wil ik ook nog wel lezen = namelijk minder gedoe. De Next staat nog steeds vol met de interessante artikelen die ook in het Handelsblad staan…

Beetje jammer dat mijn plan om vandaag de krant te gaan lezen in duigen viel. De bezorger had blijkbaar niet goed opgelet want in plaats van een NRC*Next viel er vanochtend een Volkskrant door de bus. En ja, op groot formaat… dus onaantrekkelijk voor mij om open te slaan… maandag weer een kans (morgen weer normale NRC, dus ook grootformaat).

Tags:

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Per mail op de hoogte
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com