Categories:

Nura heeft de afgelopen dagen meer gedronken dan anders. Zoals ik eergisteren al schreef, kwam ze in eens ook om 22.00u om te drinken. Heel vreemd, omdat ze normaal al om 19.00 in slaapt en pas na 3.00 weer wakker wordt.

Nu weet ik waarom! Ze was haar ritme aan het omgooien. Vannacht zag er namelijk heel anders uit. Om 19.00 sliep ze in maar om 22.00 werd ze weer wakker. Even drinken en meteen weer doorslapen. Ik werd om 4.00 wel wakker, maar zij niet. En ook om 6.30 werd ik wakker (ditmaal door de katten die aan het vechten waren buiten) maar zij niet. Pas om 7.30 werd ik wakker omdat Nura lag te brabbelen.

Woo hoo! Mijn dochter heeft een hele nacht doorgeslapen! Ik hoop nu erg dat dit haar nieuwe ritme is voor de komende tijd. Dat zou mij wel wat nachtrust geven… Als ik er net aan gewend ben, en ik weer doorslaap (word nu telkens om 4 uur wakker ook als Nura geen geluid maakt) zal ze haar ritme wel weer omgooien. Zo zijn baby’s nou eenmaal. Tot die tijd geniet ik van mijn nachtrust!

Tags:

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Per mail op de hoogte
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com