Categories:

Wat heb ik een goede nacht achter de rug! Daar waar ik gerekend had op een paar rampzalige nachten om Nura zonder te voeden weer in slaap te krijgen, pakt het heel anders uit.

Om 23.45 heb ik Nura wakker gemaakt om haar de laatste voeding te geven. Ze sliep al vanaf 20.00 en ik wilde wel graag mijn bed in dus heb ik haar wakker gemaakt. Vond ze best, natuurlijk. Daarna zelf gaan slapen. Om 2.15 werd ik wakker, want Nura lag te jengelen. Ik naar haar toe (had met Hotze afgesproken dat ik deze nacht shift had omdat hij vandaag zou moeten werken), speentje gegeven en opnieuw ingebakerd. Ze was verder eigenlijk heel rustig. Dus ik terug in bed. Nura nog wat kletsend in haar bed. Na 5 minuten nogmaals naar haar toe en haar speentje weer gegeven. Toen was het stil…

En het bleef stil. Tot 5.50!!! Ik had al afgesproken met mijzelf (en Hotze) dat als Nura na 5 uur zou komen dat ze dan gewoon wel mocht drinken. Dus toen ben ik er even uit gegaan en dat was prima.

Als ik niet gewend was aan het telkens wakker zijn, dan had ik een perfecte nacht gehad. Nu heb ik een goede nacht gehad met hoop voor de komende tijd!

Tags:

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Per mail op de hoogte
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com