Categories:

Want Nura trekt zich er niets van aan. Ze blijft lekker wakker worden midden in de nacht en wil dan bij mij drinken. Kunstvoeding ligt zwaarder op de maag, maar Nura draait er haar hand niet voor om.

De kunstvoeding staat dus weer in de kast en ik ben er toch nog telkens uit. We gaan dus weer iets anders proberen: het doorbreken van het patroon. Dat betekent: niet meer ‘s nachts telkens de borst aanbieden maar zorgen dat ze zonder te drinken weer gaat slapen. Dat worden een paar hele vervelende dagen voor ons alle drie, maar daarna moet het profijt opleveren voor ons alle drie. We gaan haar niet laten huilen, want daar geloof ik niet in, maar als ze wakker wordt dan gaan we naar haar toe en proberen we haar te kalmeren. Eerst zonder haar uit bed te nemen en lukt dat niet dan even met haar rondlopen.

Tja, als we dit niet doen dan is acceptatie de enige andere optie. Als ik overdag niets te doen zou hebben zou dat nog mogelijk zijn, maar als ik straks hele dagen moet vergaderen dan hou ik dat niet vol en zit ik knikkebollend in de statenzaal. Dat lijkt me niet de bedoeling.

Tags:

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Per mail op de hoogte
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com