Categories:

Begrotingsbehandeling in de Provinciale Staten van Zuid-Holland. Dat zou hét moment moeten zijn in het politieke jaar. Helaas, ik verwacht niet dat het vandaag nou heel erg gaat spetteren in deze zaal. Het probleem met begrotingsbehandelingen is volgens mij dat er te weinig echte keuzes gemaakt hoeven te worden. Die keuzes die moeten op andere momenten gemaakt worden. Nu dus niet.

Dus… wij Statenleden luisteren naar de betogen van de fractievoorzitters om de kleine verschillen die er tussen de fracties zijn eruit te filteren. Gelukkig is onze fractievoorzitter Ron Hillebrand die wel houdt van een kritische vraag aan een coalitiegenoot of oppositiefractie. Op die momenten spitzen wij onze oren en zijn we er weer helemaal bij.

Ondertussen hebben we tegenwoordig internet in de statenzaal, dus kunnen wij ondertussen wel bezig met de stukken die wél interessant zijn. Zoals de onderzoeken die vorige week gepubliceerd zijn naar de woningbehoefte en woningbouwraming in Zuid-Holland.

Daarnaast heb ik mijn laptop weer aan en haalt deze alle provinciale mailtjes van de server (deze heb ik allemaal op de pc thuis al gelezen, maar worden pas van de server afgehaald op het moment dat ik dat met mijn laptop doe). Ik heb mijn laptop tijden niet aan gehad en daarom stond de teller van het aantal op te halen mailtjes op 840! Wow… gelukkig heb ik ze allemaal al gelezen.

En wat ik verder ga doen de komende uren? We zullen zien, er komen vast leuke moties waar we een oordeel over mogen vormen, dus daar gaan we het dan maar over hebben.

Tags:

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Per mail op de hoogte
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com