Categories:

Na de gebeurtenissen van 23 april draait de wereld natuurlijk gewoon door. Da’s gek, want voor mij lijkt hij op veel punten stil te staan. Steeds vaker denk ik na over waarom dit heeft kunnen gebeuren en had het voorkomen kunnen worden? Daar is wellicht nooit een antwoord op te vinden. Meer dan speculeren en theorieën proberen te toetsen kom ik niet. Wel heb ik mijn medisch dossier opgevraagd om een beter inzicht te krijgen in hetgeen zich heeft voltrokken. Voor mijn eigen beeld en om de tijdlijn compleet te krijgen wil ik het dossier graag lezen.

Met mij gaat het verder eigenlijk goed. Op hele verdrietige momenten na ben ik ook weer door gegaan met mijn leven. Werk gaat goed, de kinderen doen het super. Het najaar komt eraan en hoewel ik niet hou van de kou en nattigheid, vind ik het wel best…

Ik verlang naar een hoop dingen. Rust. Harmonie. Eigen keuze in onze kinderwens.

Tags:

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Per mail op de hoogte
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com