Categories:

Vanmorgen heel vroeg (als je een jetlag hebt valt het nog te bezien of het heel vroeg is of heel laat) van Bangkok gevlogen naar Koh Samui. Daar meteen op een boot gestapt door naar een heel klein eilandje genaamd Koh Tao. Dit eilandje heeft de grootte van Schier alleen dan anders ;). Palmbomen, kokosnoten, long boats en nog veel meer moois dat bij de tropische eilandjes hoort! Geweldig!

We hebben hier een bungalow aan het strand (letterlijk steenworp, als de palmbomen dat niet zouden blokkeren). We hebben al gezwommen… ja je leest het goed, ik heb gezwommen in de zee (hou niet van zoutwater ed…). Maar goed, nog een beetje wennen aan de 6 uur tijdsverschil, waardoor ik lichtelijk in de war ben, maar vanaf morgen moet dat wel zo ongeveer over zijn. Dan gaan we het eiland verkennen.

Morgen ook foto’s maken, en dan nog zien of ik ze online krijg, maar tot die tijd hier een linkje zodat je een indruk kan krijgen!

Tags:

2 Responses

  1. Dat ziet er heerlijk uit! Wat zullen jullie het fijn hebben! Heel veel liefs van hier en en grote kus, mama en Gerhard

  2. Van Harte Gefeliciteerd allebei!
    Heel veel geluk voor de toekomst en een gezond huwelijksleven wens ik jullie toe!!

    Bea Boekema
    secr. ChristenUnie Groningen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Per mail op de hoogte
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com