Categories:

Gisteren had Hotze zijn papadag en toen zijn we na Nura’s soepstengel (die ze om 11.00 elke dag wegwerkt) de deur uit gegaan. Het was mooi weer dus zijn we langs 7 kinderdag-verblijven gewandeld om een indruk op te doen en te kijken wat de mogelijkheden zijn vanaf maart.

Het liefst heb ik na maart 2 dagen in de week mijn handen vrij om stukken te lezen, vergaderingen voor te bereiden, te vergaderen en werkbezoeken af te leggen. Op een van de twee dagen is Hotze thuis, de andere hebben we opvang nodig.

Niet alle kinderdagverblijven vond ik even prettig. Echt zeggen waar dat dan aan lag kan ik niet, het is voornamelijk een gevoel bij hoe het eruit ziet, de leidsters en de staat van het speelgoed ed.

Over twee waren Hotze en ik erg te spreken, beiden van DAK en beiden liggen ze heel dicht bij ons nieuwe huis. Een van de twee gaat verhuizen naar tegenover ons huis, als het verzorgingstehuis wat daar staat in 2008 wordt afgebroken. Dat spreekt mij ook wel aan; een helemaal nieuw pand met de vertrouwde leidsters. Ik denk dus dat áls we opvang gaan regelen we gaan proberen of Nura bij hen een dag mag komen spelen.

Na onze wandeling hebben we een digitale videocamera gekocht! Dus vanaf nu meer filmpjes op deze site (maar niet te veel, hoor).

Tags:

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Per mail op de hoogte
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com