Categories:

Sinds de dualiseren doen de statenleden niet meer mee voor het kerstpakket dat de ambtenaren krijgen. Helaas, want het schijnt een mooi pakket te zijn geweest (met als thema “kaas”). In plaats daarvan kregen wij allemaal een door de griffie samengestelde tas. De verpakking was mooi, maar de inhoud viel wat tegen. Tenminste, voor hen die hadden gehoopt op iets lekkers of een andere leukigheid die keken op hun neus. In de tas zat een beleidsdocument, een print van een powerpoint presentatie (wel keurig ingebonden) en een paar promogadgets. Het thema was “Provincie Nieuwe Stijl.”

Hoewel het een uitermate interessant beleidsdocument schijnt te zijn, met een aantal heftige beslissingen die onze provinciale werkwijze drastisch gaan veranderen, was ik ook wel een beetje teleurgesteld. Blijkbaar wil de griffie graag dat wij tijdens het reces bezig gaan met de voorbereiding van de discussie in 2008. Een goed flesje wijn of een lekker stukje kaas moeten we zelf er maar bij denken.

Helaas blijven wij dit jaar dus kerstpakketloos. Hotze zit namelijk ook net tussen twee projecten (Prov. Noord-Holland en gem. Den Haag) en krijgt dus ook geen pakket.

Tags:

2 Responses

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Per mail op de hoogte
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com