Categories:

Afgelopen maandag zijn we meteen na thuiskomst even langs het bouwterrein gereden. Ons huis lag er zo goed als af bij. We kwamen de opzichter tegen en die liet ons ook even (voor het eerst) legaal binnen in ons huis. Vrijwel alles was af! De keuken stond klaar om geinstalleerd te worden, de deuren zaten erin en de lichtknopjes waren ook aangebracht. Het enige dat nog moest gebeuren was het kitten van de badkamer en wc’s. De opzichter vertelde ons echter dat er nog iets mistte. Iets dat we zo op het oog niet konden zien, maar toch wel redelijk van belang zou zijn.

De Eneco waren ons huis vergeten aan te sluiten op het electriciteitsnet. Daar waar de zeven andere woningen die opgeleverd zouden worden een kabel naar hun huis hebben gekregen, is dat bij ons niet gebeurd. De oplevering stond gepland in week 39, maar dat zou niet gaan lukken.

Gisteren hadden we de ontwikkelaar aan de lijn en die vertelde ons dat het huis helemaal af is. Alles is klaar en als het aan hen zou liggen dan zouden we maandag al opgeleverd kunnen krijgen. Helaas… Eneco ligt dus dwars waardoor de oplevering nu in week 41 gepland staat! Beetje jammer! Gelukkig dat onze aannemers geen problemen hebben met de verlate oplevering waardoor onze planning alsnog past. En… ons huis hier is toch nog niet verkocht, dus ook daar geen druk.

Tags:

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Per mail op de hoogte
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com