Categories:

Dat is wat verschillende partijen, waaronder de mijne, gisterenavond moesten doen. Maar gelukkig is er wel duidelijk naar voren gekomen dat Nederland weer naar links kijkt. Meer zetels aan de linkerkant deze keer. De formatie zal lastig zijn maar ook weer niet onmogelijk. Ik hoop dat Balkenende deze keer wel serieuze gesprekken gaat voeren met links. Niet alleen met Bos, maar vooral met Marijnissen. Ik zie wel wat in een CDA-PvdA-SP kabinet.

Hotze en ik waren gisteren in de Escape. Mijn moeder was bij ons thuis bij Nura en dus konden wij naar Amsterdam. Ik had voor het eerst weer eens hoge schoenen aan, want tijdens mijn zwangerschap heb ik me daar niet aan gewaagd. Pijn in mijn voeten dat ik had! Maar goed. Maakte niet uit. Een hele happening, zo’n verkiezingsbijeenkomst. Hotze en ik hadden twee stoelen bemachtigd vanwaar we alles konden zien en ik mijn voeten kon laten rusten. Beetje jammer dat we de speech van Michiel van Hulten en Wouter Bos alleen van achteren konden zien. De stoelen moesten namelijk gevult blijven (voor de camera’s) waardoor we niet tijdens de speeches naar voren konden. Maar ach.

De JS hield de sfeer er goed in door de wave te oefenen en (voornamelijk) de pers op te hitsen zodat ze telkens naar de deur stoven om te kijken of Wouter er al aan kwam. Grappig om te zien hoe de pers half over elkaar heen stuiterden om maar zo dicht mogelijk bij Wouter te komen. Toen Wouter dan eindelijk tóch binnen kwam werd hij door iedereen hard toegejuigt, alsof hij de verkiezingen gewonnen had. Natuurlijk heb ik meegeklapt en het was goed om te zien hoe Wouter zich geroerd voelde door de ontvangst. De woorden die hij sprak en ook later in het debat (dat wij in de auto via de radio meekregen) hoorde ik dat hij teleurgesteld was maar ook goede hoop had in een kabinet waarin de PvdA een sterke rol vervuld. Of Balkenende daaraan meewerkt is de vraag, maar het zou het beste voor Nederland zijn.

Eenmaal thuis bleek dat Nura zich als een engeltje had gedragen. Een veelvraat engeltje weliswaar. Niet alleen had ze om 7 uur ruim 160cc afgekolfde melk gehad, ook om 10 uur had ze weer willen drinken. Toen heeft ze 130cc weggeklokt. Heel raar, normaal slaapt ze stug door tot 3 uur waarna ze weer wil drinken. Ik had nog even stille hoop dat ze deze keer die van 3 uur zou overslaan, maar helaas.

Tags:

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Per mail op de hoogte
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com