Categories:

De eerste week van januari stond voor mij in het teken van tentamens: Europakunde en Direct Marketing. Leren ging met moeite, want er waren zoveel leukere, interessantere en gezellige dingen te doen. Zo kwam mijn moeder langs om op Nura te passen zodat ik zou kunnen leren: we hebben gewoon gezellig bijgekletst en met Nura een wandeling gemaakt. En daarnaast gaat leren met een klein kind niet heel voorspoedig.

Na het maken van de tentamens had ik geen idee of ik ze gehaald zou hebben. (Ik dacht zelfs eerder niet dan wel). Maar ik heb ze toch allebei gehaald met een 7.7… Ik snap het niet en verdenk het NTI ervan iedereen een voldoende te geven zodat ze lekker veel geslaagden kunnen melden. Zouden ze daarop worden geinspecteerd?

Maakt me ook niet uit. Ik ben ervan overtuigd dat je bij de meeste studies (behalve technische studies ed) alleen de basis moet snappen en dat je er in de rest van je leven niet zoveel mee hoeft te doen. Als iemand over 15 jaar aan mij vraagt: “wat hield het plan Monnet-Schuman in?” Dan zeg ik: “Dat heeft met de EU te maken, ik zoek het even voor je op.”

Tags:

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Per mail op de hoogte
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com