Tsja. Ook ik zal er aan moeten geloven. Deze huisregels zijn vrijwel 1 op 1 gekopieerd van GeenStijl.nl, dus wellicht gaan ze soms wel wat ver. Het feit dat er regels zijn zal geen denderend verschil uitmaken of ineens ervoor zorgen dat niets meer gezegd kan worden. Het geeft mij alleen een “stok” om mee te slaan mochten er zaken uit de hand lopen. Bij het evt. verwijderen van een “comment” zal ook telkens een verwijzing staan naar de regels.

Huisregels

Anoniem reageren is prima. Consequent anoniem heel erg vervelend reageren (zie onderstaande criteria) is dat niet. Wees een vent en maak je bekend. Overigens: ik zal in geval van ip-bans een lijst bijhouden van iedereen die er een heeft. Een ip-ban is altijd terecht en in het geval dat hij heel terecht is, behoud ik mij het recht voor om niet alleen het ip-nummer maar ook het bijbehorende (al dan niet fake) e-mailadres te publiceren. Nee, dit is geen dreigement. Hooguit een waarschuwing.

Als u het volledig met mij oneens bent, of u wilt mij gewoon een keer de waarheid zeggen, doe dat dan niet anoniem via dit weblog, maar gewoon via de e-mail.

Bedenk alvorens u reageert of uw reactie ook informatief en/of vermakelijk is voor anderen!

Ik waardeer uw mening, u maakt mijn weblog namelijk tot wat het is. Maar er zijn wel regels. Net als u wil ik een open en vermakelijke discussie!

Het geven van een “comment” op een posting is niet vrijblijvend. We hebben te maken met wettelijke regels en daarnaast heb ik zelf zo mijn ideeën over wat ik wel en niet toesta.

Musettablaauw.nl is mijn weblog. Ik laat de sfeer niet door vervelio’s verpesten. Open discussie betekent niet hetzelfde als een open platform. Iedereen kan op een laagdrempelige manier een weblog beginnen, dus als u uw opinie niet gewaardeerd ziet raden we u aan uw heil bij bijvoorbeeld web-log.nl te zoeken

Wat ik niet toesta (en u een ip-ban oplevert)

Kaalkopjes
Racisme, anti-semitisme, rabiaat extreemrechts taalgebruik en bedreigingen.
Trollen
Posten onder verschillende namen met de bedoeling een discussie een bepaalde kant op te sturen, simpelweg “trollen” genoemd.
Analfabeten
Tenenkrommende taal- en spelfouten leveren u een ban op. Lees uw reactie terug alvorens te posten.
Vervelio’s
Ik sta open voor kritiek. Kritiek is goed, ik zal u niet de mond snoeren vanwege inhoudelijke kritiek. Maar vertel wel eens wat nieuws. Aanhoudende zeikreacties, niet bedoeld om een discussie te entameren, maar wel om Musetta Leeft… te beschadigen of de sfeer te verpesten zijn niet lief. Dit levert een ip-ban op, u bent niet welkom.
Herhalio’s
Herhalio’s die eerdere reacties niet lezen maar vooral hun eigen commentje terug willen zien. Dit is uitermate saai voor andere bezoekers.
Sexueel gefrustreerden
Laaghartige aanvallen in schuttingtaal, puur vanwege het feit dat een commenter zich bekend maakt als vrouw/man/LHBTI tolereren we niet. Aan seksueel gefrustreerde commenters heb ik geen behoefte. Zeker niet als gewone bezoekers en hun reactie door mij wél gewaardeerd worden.
Dombo’s
Nietszeggende reacties.
Slimmeriken
Het posten van privé-gegevens die iedereen toch wel kan vinden is niet stoer. Dit is geen telefoonboek.

Taalgebruik

Ik verwacht een poging tot correct en foutloos Nederlands. Wie de taal niet beheerst, verzoek ik niet te reageren. Reacties in tenenkrommend Nederlands halen we weg en u krijgt een ip-ban. Een uitzondering geldt voor niet-native Dutch speakers en dyslectici. Meestal gaat het hebben van een niet-boeiende reactie echter samen met slecht taalgebruik.

Over ip-nummers

Uw ip-nummer is het unieke nummer waaraan u door politie en soms door mij te traceren en te identificeren bent. Dit nummer verschijnt niet bij uw reactie, bij de meeste fora en logs gebeurt dit al wel. Dat betekent niet dat ik het nummer niet regsistreer en opsla. Bij het overtreden van bovenstaande regels staat het ons vrij uw ip-nummer wél bij uw reactie te zetten.

Over discussie

Musettablaauw.nl is en blijft een hobby. Ik maak het ter mijner en uwer vermaak (in die volgorde). Niets meer, niets minder. Ik heb niet altijd even veel tijd voor diepgaande discussies hoe graag ik dit ook wil. Niet boos worden dus!

Gezeur

Het boeit mij niet als je de site niks aanvindt, een artikel vindt zuigen of hier niet meer wil komen – hou de eer aan jezelf en vertrek.

Flamen

Flamen is leuk, als het maar vermakelijk is! Knuffelen en goedmaken kan op de chatpagina.

Bedreigingen

Met nekschoten en (fictieve) doodsbedreigingen begeeft u zich op zeer glad ijs. Dus als het echt nodig is, doe (doods)bedreigingen dan alleen met wederzijdse instemming, eventueel onder het genot van een biertje.

Bedreig never-nooit-niet prominente personen of onderwerpen die ik hier behandel. Dat levert u in het ergste geval een arrestatie op!

Klachtencommissie

Heeft u een ip-ban of een volledige ontzegging tot het lezen van Musettablaauw.nl te pakken (overigens geen idee hoe ik dat voor elkaar moet krijgen, maar goed..)? U kan me uw bezwaren mailen en dan we komen er samen wel uit!

Tot slot

De huisregels kunnen op ieder moment naar goeddunken van MIJ ter plekke aangepast worden. Beroepen op de regels is derhalve zinloos, ik heb altijd gelijk.

Geen reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com