Categories:

Wie dit weblog volgt weet dat ik hier een combinatie maak van persoonlijke posts, dingen die me opvallen en commentaar op het nieuws en de politiek. De laatste weken zijn die twee laatste afwezig. Dat spijt me, want er is genoeg te melden.

De zoektocht van Israel naar twee ontvoerde soldaten (schandalig om miljoenen arme burgers te laten lijden in die zoektocht. Er moeten toch andere manieren zijn om dit op te lossen? Het lijkt op een excuus van Israel om weer eens lekker Libanon in te trekken); de val en wederopstanding van Floyd Landis in de Tour; en de problemen bij de Vierdaagse en op het Bos en Lommerplein. Niet meteen enorm komkommernieuws… toch kom ik er niet aan om daarover te schrijven of een diepgaande mening te formuleren.

draadjeIn plaats daarvan hang ik een draadje op met kleine wasknijpertjes om straks de babykaartjes aan te hangen, zorg ik dat mijn ziekenhuiskoffertje goed gevuld gereed staat en bak ik midden in de nacht pannenkoeken om mijn honger te stillen. Mijn wereld heeft zich de afgelopen weken verkleind tot de muren van ons huis. Hormonen schijnen dat te doen. Maar schrijf dit nog weblog niet af. Het komt wel weer!

Tags:

4 Responses

  1. Hee had mij ff gebeld vannacht toen je met die pannenkoeken bezig was! Ik barstte ook van de honger… heb het uiteindelijk met een muesli-reep gestild…

  2. Nou, daar zeg je me wat! Het Bos en Lommerplein. Remus en ik kunnen niet eens naar de bieb. Gelukkig kregen we een brief thuis dat we de boeken mogen houden zolang de bieb dicht is. Hmm. Misschien moet ik er maar eens een stukje aan wijden? Remus is tenslotte al anderhalf… Even denken… Neuh, geen zin. Haha, jij komt vast eerder uit je cocon dan ik.

    Ziet er erg leuk uit trouwens, die wasknijpertjes. 🙂

  3. @ Juut: Ik twijfel steeds wie ik nou wakker moet bellen als ik weer eens een nachtelijke eetpartij organiseer. Meestal wordt het me ‘s nachts niet in dank afgenomen als ik bel terwijl ik ‘s ochtends hoor dat ze mee hadden willen eten… pas maar op hoor, ik bel de volgende keer echt hoor 😉

    @ Juno: Tja, wellicht kan Remus zelf zijn mening geven… hij begint steeds meer te praten en hij vindt zelf nu ook wel iets van de bieb toch? Maanden hetzelfde boek lezen gaat hem ook vervelen… Dus geef die jongen een baby-toetsenbord en laat hem zijn diepgaande mening geven over het Bos en Lommerplein 😉

  4. asddddddddffdasjlkkkkkkkkkkkkkkkk dfajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjasfljjjdkkkkkfjeje jeeeeeeeeeeee eeeaafffffff djkkkkkfaffffa mmmmmmmmmmmsfg afdddddddddddddga aaaaaaaaaa

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Per mail op de hoogte
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com