Categories:

logoEn dat voel ik in mijn buik. Volgens mij wil de baby in mijn buik nog graag alsnog in de oranjeselectie van Van Basten worden opgenomen. In ieder geval ben ik helemaal beurs van binnen. De baby heeft nu, nog enkele weken, nog een beetje ruimte over, maar het wordt steeds krapper. Elke beweging die hij maakt voel ik. Best een raar gevoel, soms een beetje irritant, maar over het algemeen erg schattig. Het is echt een mensje daarbinnen.
Deze kleine zal niet mee kunnen doen met het WK, en zelfs alleen vanuit mijn buik kunnen meegenieten, maar ik heb er een goed gevoel over. Ik denk dat we tot de halve finale zullen gaan komen. Daar worden we er vast weer op een lullige manier uitgezet, zoals wel vaker is gebeurd.

Tags:

2 Responses

 1. Beste Musetta,

  Ik kreeg net in de gaten dat de kaart die we als CDA fractie naar jou hebben gestuurd om je geluk te wensen met je huwelijk, nooit is aangekomen. Tussen alle campagnepapieren zat de envelop, ongeopenend retour gestuurd met onbekende reden.
  Bij deze dus alsnog, rijkelijk laat, via mij de gelukwensen van Martine, Jan, Bernard, Remmelt, Hilda en Joop. En ik weet zeker dat ik ook voor hen spreek wanneer ik je veel plezier wens de komende tijd, met een kindje op komst en een huis in aanbouw!

  Groeten,
  Karin (fractiemedewerker)

 2. Hi Muset!!

  Hoorde via via dat je getrouwd was en ben toen via de student en stad op je weblog terecht gekomen. Van harte nog, zowel met man als met, straks, de baby!!! Was heel erg verrast maar ben blij dat het zo goed met je gaat! Heb net een mail gekregen van Hiddejan, jaja het stedelijk, over een reunie 24 juni. Je bent dan natuurlijk al ver in je zwangerschap maar weet niet of je wilt/kan komen maar zou je graag de mail willen door sturen. Heb alleen je mailadres niet dus als je die van jou zou willen sturen naar mij, kan ik de mail van Hiddejan door sturen. Succes met je kleine voetballer en misschien tot de 24e!

  liefs janne

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Per mail op de hoogte
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com