Categories:

Wat heerlijk om een weekend te hebben waarin je alles zelf kunt bepalen en kan laten afhangen van waar je zelf zin in hebt! Zo’n weekend was dit weekend. Niet flyeren op gezette tijden, geen debatten om aan mee te doen, geen campagne te regelen. Heerlijk, wat een rust!

Alleen naar Zutphen, naar mijn zusje die haar verjaardag vierde en verder helemaal niets. Nou ja, de gewone dingen als de was en de boodschappen. Maar vandaag zijn we met z’n drieën via het Haagse bos naar het centrum gewandeld, langs de hertjes bij het Malieveld. Nura in de draagdoek en genieten maar van het mooie weer! Het belooft een mooie zomer te worden!

Morgen boeken we de vakantie, we gaan eind augustus 3 weken naar Cuba met z’n drieën! Het ging tussen Jamaica en Cuba. Het is Cuba geworden want wie weet hoe lang dat nog blijft zoals het is? Op het moment dat Fidel Castro het loodje legt zal er daar een hoop veranderen. Dus we willen het nog snel zien. Jamaica blijft wel liggen, daar is het relaxt genoeg voor, Jah man!

Tags:

2 Responses

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Per mail op de hoogte
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com