Categories:

Nu de muren allemaal glad afgewerkt zijn is het nu aan ons. Het hele huis moet gesausd worden. We begonnen vrijdag met de hulp van Pieter en Hotze’s ouders. Dat kwam goed uit want zo konden we al een behoorlijke slag slaan. Ook op zaterdag waren Hotze’s ouders en nog en kwamen ook Aad en mijn broer Mischa helpen. Aan het einde van de dag was het grootste gedeelte van het huis een keer in de verf gezet. Helaas bleek zondagochtend dat de verf toch niet dekkend genoeg was en besloten we dat alles een tweede laag verf nodig had. Dat was wel een tegenslag. Hotze is meteen aan de slag gegaan terwijl ik thuis aan het werk was en Nura vermaakte.

De woonkamer is nu voorzien van twee lagen verf en zit er spik en span uit(op de foto zitten er wat vlekken op de lens, die zitten niet op de muur!). Net op tijd want morgen begint de vloerenlegger met het traditioneel leggen van onze bamboevloer.

En nu zitten we met het dilemma van de verhuisdatum. We hebben drie opties:

  1. De verhuisdatum laten staan op 14/15 november en een paar ruimtes pas later aanpakken.
  2. De verhuisdatum verschuiven met 1 of 2 weken
  3. De verhuisdatum laten staan en de komende weken elk vrije moment opofferen en ons half overspannen werken…

Ik kies het liefste voor de eerste optie. De zolder, babykamer, berging en logeerkamer kunnen we de komende winter rustigjes eens aanpakken zonder dat we nu hoeven te stressen. En ik wil eigenlijk wel erg graag verhuizen. Ik ben het zat om telkens de kinderwagen de trappen af te zeulen, telkens het huis op te ruimen omdat de makelaar langskomt voor een bezichteging en telkens met de tram overal heen te moeten. Maar ja, Hotze wil liever de datum opschuiven. Probleem is dat het compromis in optie 3 ligt en daar wordt niemand beter van, lijkt me… Nou ja, ik ga morgen pas met het verhuisbedrijf bellen om de datum vast te laten leggen. Nog een paar uur dus om erover te steggelen.

Tags:

11 Responses

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Per mail op de hoogte
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com