Categories:

Afgelopen donderdag was een goede dag! Nadat ik samen met mijn moeder mij in de allermooiste jurk ooit had gehesen, kwam Hotze mij thuis ophalen om naar het Stadhuis te rijden. Eenmaal daar aangekomen nog even moeite doen om mijn jurk niet meteen vies te maken, het had behoorlijk geregend, en daarna naar binnen. Binnen in de hal stond een grote groep mensen ons op te wachten. Wow! Heel indrukwekkend om te zien dat iedereen speciaal voor jullie is afgereist naar Groningen.

De ceremonie werd voltrokken door Jacques Wallage en die deed dat leuk en lekker informeel, zoals wij dat graag wilden. Voor al onze familie en vrienden hebben wij elkaar het ja-woord gegeven. Heel speciaal!

Daarna een korte receptie gehad, foto’s gemaakt en zeer uitgebreid gegeten met directe familie en getuigen. ‘s Avonds was het feest in Jantje zag eens pruimen hangen. Ik geloof dat ik daar iedereen zich heb zien vermaken, zoals we het graag zien natuurlijk!

Om 12 uur naar het hotel, een goede dag. Een mooie dag. Een speciale dag. Het begin van een nog veel betere, mooiere en specialere toekomst!

(Ik schrijf nu vanuit Bangkok, lekker weer, goed eten en genieten van de tijd die Hotze en ik samen hebben hier!)

Tags:

5 Responses

 1. Jullie zijn vast al naar het zuidelijke eilandje vertrokken en daar waarschijnlijk al lang aangekomen! Het is hier nu 05.30 maar dat is bij jullie heel anders, dan zit de halve dag er al weer op. Geniet ervan want de tijd vliegt!! Wij hopen dat jullie het heerlijk hebben daar!!

 2. Hoi mam,

  De tijd vliegt inderdaad! Zeker als je de halve dag ligt te slapen om over je Jetlag ed heen te komen… Maar het is hier bijzonder, mooi en warm! Tot mails!

  Musetta (en Hotze)

 3. Slaapt Hotze dan óók de hele dag?? Of is hij lekkere hapjes gaan eten bij de stalletjes op straat? Is het eten er trouwens net zo scherp als we dat hier kennen zodra je het woord “Thais” hoort?
  Nou, het groenteloempiaatje op jullie huwelijksdagdiner (woord voor galgje) mocht er óók wel wezen. Wat was dat lekker, zeg! Ik geniet nog altijd na van die hele leuke dag!!
  Liefs en groetjes uit het winterse Nederland!
  Mama en Gerhard

 4. Hej Musje!

  Van harte! SMAK! Jammer hoor van de verkiezingen, heb zelfs een voorkeursstem op je uitgebracht, een laatste strohalm om je in Groningen te houden :P. Maak er wat van in Den Haag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Per mail op de hoogte
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com