Categories:

Afgelopen zaterdag zijn we na 4 uur tekenen en puzzelen geslaagd bij Bruynzeel Keukens voor onze keuken in het nieuwe huis. Bruynzeel Keukens doet alle keuken in het project, maar de aangeboden projectkeuken deed ons niets. Vandaar dat we met een verkoper de overige keukens zijn gaan bekijken. Daar vonden we een keuken die past bij onze smaak en ook met de indeling zijn we gaan puzzelen. Zo zijn we tot dit ontwerp gekomen:

keuken

Het is moeilijk voor te stellen hoe het er allemaal precies uit komt te zien. We hebben ook wel vooraanzichten van de drie zijdes, maar die zeggen ook niet zo heel veel omdat je niet het hele plaatje kan zien. De deurtjes ed. worden gemaakt in hoogglans rozenhout. Op deze foto zie je hoe dat er dan uit ziet, maar wij hebben een andere kleurencombinatie gekozen.

keuken1

Ons werkblad wordt waarschijnlijk natuursteen/composiet in het antraciet. De gootsteen wordt ook van natuursteen/composiet waardoor het echt één geheel wordt. Heel mooi denken wij. Jammer dat we nog 2 jaar moeten wachten voor we hem echt kunnen zien…

Tags:

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Per mail op de hoogte
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com