Categories:

Volgens de belastingdienst ben ik geen eigen persoon meer. Ik val volledig onder mijn man. Ik sta geregistreerd onder zijn naam en alle bedragen die wij teruggestort krijgen, zowel mijn deel van de VT als mijn eigen aanslag over 2005 (toen ik nog niet eens getrouwd was), krijgen we terug onder de naam Hofstra.

Er is niets mis met de naam Hofstra, maar ik wil toch graag mijn eigen persoon blijven. Het is nooit anders geweest dan dat een gehuwde vrouw haar eigen naam behoudt. Zij, en haar man, krijgen het recht om elkaars achternaam te gaan gebruiken. Ik heb aangegeven dat ik mijn eigen naam behoud en mijn man’s naam erachter zet. De belastingdienst boeit dat niet. Ze schrijven me keurig aan onder die combinatie Blaauw-Hofstra, maar geld storten ze onder de naam Hofstra. Belachelijk… om het te wijzigen moet ik een brief gaan schrijven om dat officieel te veranderen. Dat slaat echt alles. Daar word ik boos van.

Tags:

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Per mail op de hoogte
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com