Categories:

Over 3 uurtjes vergadert mijn fractie over het definitieve collegeakkoord en over wie er aan de Staten worden voorgedragen om zitting te nemen in het college van Gedeputeerde Staten voor de PvdA. Wij gaan twee Gedeputeerden leveren en ik kan zelfs al één naam verklappen: Martin Huls wordt Gedeputeerde. Wie de tweede PvdA’er is zou ik graag onthullen, maar helaas tast ik ook nog in het duister. Ik weet zelfs niet of er wat te kiezen valt voor de fractie.

Hoewel alles nog heel geheim is, tot woensdagochtend, kan ik wel melden dat de naam afkomstig is uit het PvdA kamp. Mijn fractiegenoot Martin Loose en ik hebben hem bedacht! Maar, nog even geduld dus. Het is maar anderhalve dag, op de naam van Ariane moesten we langer wachten.

Update: Het Coalitieakkoord is genaamd: Duurzaam Denken, Dynamisch Doen! Martin Huls had het al op zijn log staan, dus dan ben ik natuurlijk ook vrij om het te noemen. Is toch wel lastig te bepalen wat wanneer naar buiten mag. Tja, tis nog even wennen zo in een grote fractie. Bij Student en Stad was ik natuurlijk zelf fractievoorzitter en had ik maar een fractiegenoot waarmee overlegd moest worden.

Tags:

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Per mail op de hoogte
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com