Categories:

Ik ben vandaag weer begonnen met mijn studie! Na maanden van uitstellen, er niet aan toekomen, vandaag dus eindelijk wel. Reden dat ik er nu wél aan toekom? Nura slaapt overdag beter. ‘s Avonds was het nooit een probleem voor haar om in slaap te vallen. Zonder één keer mopperen viel ze in slaap. Overdag daarentegen was een heel ander verhaal. “Ik wil niet slapen, ik wil wakker zijn, gezellig rondkijken en als ik moe wordt vooral níet slapen” was Nura’s motto.

Dit is de oplossing:

Nura vindt het allemaal best. Soms heel even sputteren als haar armpjes ingewikkeld worden, maar eigenlijk vindt ze het prima. Ik ben helemaal blij!

In tegenstelling tot eerder, na een uur strijd met mij, waarna ze 45 minuten sliep, wakker werd (want weer honger). Slaapt ze nu, zonder strijd maar met 1 minuutje inwikkelen en twee of drie keer haar speentje teruggeven ruim ANDERHALF uur! En dat betekent voor mij ruim de tijd om even te douchen, broodje te eten én te studeren, voor ze weer wakker wordt (honger). Het gevolg is niet alleen dat ik dus wat ruimte krijg voor studie maar ook dat we aan het einde van de dag nog steeds een heel vrolijk kind hebben (eerder was ze dan toch vermoeid en wat druilerig) en dat ze ook ‘s nachts meer ritme heeft! Nachtbraken is er bijna niet meer bij! Ze wordt klokslag 23.00 wakker en dan tussen 4.00 en 6.00 nog een keer. Daarna slaapt ze door tot 9.00/10.00u!

Briljant!

Tags:

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Per mail op de hoogte
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com