Categories:

Sorry mensen, maar het is politiek gezien echt doodstil geweest de afgelopen week. Helaas dus niets te melden. Ik zou een hoop kunnen vertellen, maar ik wil een beetje matigen met de hoeveelheid babypraat die ik op dit medium plaats. Nura heeft haar eigen website dus daar zou een heleboel geplaatst kunnen worden. Die wordt geschreven vanuit haar oogpunt, en dus mijn commentaar daarop en mijn halfgare opvoedkundige gedachtengangen hebben daar geen ruimte. Misschien moet ik dan toch dit medium af en toe en natuurlijk met mate gebruiken voor die zaken. Is volgens mij ook wel grappig om te lezen als afwisseling… Ik broed er nog even op door.

Tags:

2 Responses

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Per mail op de hoogte
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com