Het is nu 3 jaar na mijn operatie en 3 jaar sinds dat onze kinderwens publiek goed werd. Het afgelopen jaar, na de uitzendingen op televisie, hebben wij onze kinderwens heel nadrukkelijk uit de publiciteit gehaald. Het kwam weer terug, daar waar het hoort, in de privacy van ons gezin.

Logischerwijs, na 2 jaar lang de volle aandacht van eenieder op die kinderwens, was niet iedereen op de hoogte van die verandering. Regelmatig vragen mensen ons hoe het gaat, of er nog plannen zijn en of we nog hoop hebben. Dat is begrijpelijk en lief, want meestal getuigt het van medeleven en compassie, maar het doet af aan wat we graag weer terug willen: die privacy rondom iets zo kwetsbaar en persoonlijk.

Om eenmalig antwoord te geven op deze vraag: het gaat goed, we zijn gelukkig. Maar er zijn geen plannen en er is geen hoop. En dat maakt ons soms heel verdrietig. Mocht er ooit vanuit een wonder een kindje komen dan zullen we dat van de daken schreeuwen. Tot die tijd willen we graag dat het initiatief voor gesprek erover bij ons ligt. Alvast bedankt voor het begrip.

Tags:

One response

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Per mail op de hoogte
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com