Categories:

En daarom is het zo leuk dat ik vandaag ben gaan lunchen met een toekomstige buur. Samen met Juut heb ik genoten van een heerlijk broodje op de Grote Markt.

Gezellig bijpraten over haar aanstaande bruiloft (deze vrijdag), mijn aanstaande bevalling (hopelijk ook deze vrijdag) en meer van dat soort zaken. Het is leuk om nu al contact te hebben met toekomstige buren en zeker als dat gezellig is biedt dat alle perspectieven voor heerlijk burgelijke dingen als buurt-bbq’s. Haha, heb er nu al zin in!

Tags:

2 Responses

  1. Juut,

    Pas maar op met buren. Mijn ex had ook hele goede banden met onze nieuwe buren. Ze is er uiteindelijk mee vreemd gegaan en het heeft mijn huwelijk gekost. Ik woon er nu niet meer naast. Gelukkig maar.

    Mijn kinderen zie ik nu veel minder dan ik wil.

    Mijn leven is behoorlijk veranderd door de gezelligheid, barbeques enz. Ik wil alleen nog maar afstand tot mijn buren.

    Steven

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Per mail op de hoogte
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com