Categories:

Afgelopen jaar was een jaar dat ik niet snel zal vergeten. Grote gebeurtenissen die ik me mijn hele leven zal herinneren. Een trouwdag, de geboorte van Nura, verhuizing van Groningen naar Den Haag, het kopen van mijn eerste én tweede huis, het einde van mijn gemeenteraadsperiode en nu uitzicht op Statenlidmaatschap voor de PvdA. Kan 2007 daar nog overheen?

Ach… elk jaar is er eentje en elk jaar heeft mooie, leuke, droevige en belangrijke momenten. Dus we zullen wel zien! Ik wens iedereen al dit soort momenten toe en hoop dat we volgend jaar terug mogen kijken op weer een jaar om niet te vergeten!

Een goed 2007!
Proost

Tags:

2 Responses

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Per mail op de hoogte
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com