Categories:

Het was een hectische week. Na de verhuizing het afgelopen weekend heb ik elke dag stapels dozen uitgepakt, leeg gehaald en weggezet. De woonkamer is nu af en er staan bijna geen dozen meer. We kunnen in ieder geval gewoon zitten en bezoek ontvangen. Dat bezoek kwam woensdag. Ik had afgesproken met een middelbare schoolvriendin om samen de stad in te gaan. Bijna een half jaar geleden spraken we elkaar weer en toen bleek dat zij net erachter was dat ze zwanger was en had vernomen dat ik ook met zoiets bezig was. Ik kwam er 5 weken later ook achteraan met een muppit in wording.

Maar goed, samen zijn we dus de stad in gegaan om te winkelen naar zwangerschapsmode. Yak, het meeste is vreselijk… maar ja, je moet wel íets aan, want gewone broeken doen pijn.

‘s Avonds had Hotze speciaal gekookt voor ons ivm mijn verjaardag, ik was ook afgelopen woensdag nog jarig. Ben 23 geworden… verschilt niets met 22 zijn, moet ik zeggen…

Tags:

One response

  1. Van harte gefeliciteerd!

    Dat je maar een mooie, lieve gezonde baby mag krijgen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Per mail op de hoogte
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com