Categories:

Vandaag wordt een ouderwets drukke dag voor mij. De afspraken staan allemaal zo gepland dat ik precies 15 minuten tijd heb om van de ene naar de andere te komen. Geen reservetijd dus ik zal strikt op de tijd moeten gaan letten.

Dit symboliseert een beetje de omslag. Van hele dagen thuis zitten met Nura begin ik weer echt mee te doen in de samenleving. Mijn zwangerschapsverlof begint echt ten einde te komen. Daar ben ik niet rouwig om, maar ik vind het wel een beetje spannend. Gelukkig is ze vandaag gewoon met Hotze thuis en doe ik wel al haar voedingen. Een aantal afspraken zijn ook voor haar (consultatiebureau bijvoorbeeld). Maar toch, ik ben er niet de hele tijd om de rust en regelmaat die ze normaal heeft te handhaven. Als ik een onrustige dag heb, dan heeft zij dat ook. Dat merk ik steeds vaker. Ze begint zoveel meer van de omgeving mee te krijgen dat het lastiger wordt om haar overal mee naar toe te slepen. Ze blijft namelijk gewoon wakker als de omgeving interessant en nieuw is, en dat werkt niet mee voor het behoud van haar goede humeur.

Maar goed. Het is prettig om weer dingen te doen waar je andere gesprekken voert dan in babytaal. Dat geeft energie. En die heb ik nodig, want vannacht was er geen sprake van doorslapen. De doorslaapscore staat nu op 3 uit 5.

Tags:

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Per mail op de hoogte
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com