Categories:

Nu ik in Den Haag woon mis ik dingetjes van Groningen. De terrasjes zijn leuk in Den Haag, maar er kan weinig op tegen een hele middag gezellig op het Poeleplein bivakkeren. Als je hier in Den Haag naar de bios wil, zelfs doordeweeks, moet je altijd reserveren, terwijl je in Groningen gewoon naar de Pathé fietst en een kaartje haalt, waarbij je geen vaste zitplaats heb toegewezen gekregen.

Maar vooral mis ik de geur van de SuikerUnie. Die zoet-weeïge geur van bieten die tot suiker worden getransformeerd is voor mij onlosmakelijk verbonden met al het mooie, leuke en gezellige van Groningen. Dat mis ik.

Dus, nu het bietenseizoen weer is begonnen wil ik eigenlijk weer even terug om die geur aan Nura te laten ruiken, hopend dat zij dezelfde associatie krijgt met die geur.

Graag adem ik dan diep in, om zo Groningen weer even te beleven.

Tags:

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Per mail op de hoogte
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com