Categories:

Heel slecht van mij, maar sommige dingen gaan compleet langs me heen ook al woon ik er midden in. Zo ook dit initiatief: ons huis is onderdeel van 1 van de deelnemende projecten van de Nieuwe Stadsprijs. Van de log van mijn buur Juut, die net iets meer mee krijgt van de buitenwereld heb ik onderstaande stukje gekopieerd.

Joepie, het project waarin wij wonen is genomineerd voor de nieuwe stadprijs van de Gemeente Den Haag! Toch een leuk compliment, ook al zijn wij dan niet degene die het ontworpen hebben. Nog leuker is het als we de prijs gaan winnen natuurlijk, want naast een mooi geldbedrag wat we mogen gebruiken voor projecten binnen de VVE zoals het inrichten van de binnentuin, is het natuurlijk ook een eer om te wonen in het project dat deze prijs gewonnen heeft. We zijn genomineerd voor de prijs omdat:

Op de voormalige locatie van de Staatsdrukkerij in de Rivierenbuurt is een bijzondere nieuwe woonwijk ontstaan. Door zijn toegankelijkheid, zowel qua architectuur en ruimtelijke opzet, verbindt het project de bewoners van de nieuwbouw en bestaande bouw met elkaar. De sfeer van Hollandse gezelligheid aan de gracht. De locatie is hiermee teruggegeven aan de buurt.

Om te winnen kan er gestemd worden. Vandaar de vraag of iedereen die dit leest op ons wil stemmen via deze link. Op “Woningen ‘t Haegsch Hof” natuurlijk, want daar wonen wij! Je kunt er zelf ook nog wat mee winnen, namelijk 125 euro! (dat wordt verloot onder de stemmers) Alvast bedankt!”

Tags:

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Per mail op de hoogte
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com