Categories:

… Nederland is uitgeschakeld, alle verrassingen zijn uitgeschakeld (Australie, Ghana) en de overige landen spelen saai voetbal. Het laatste land dat nog een beetje leuk speelde werd er gisteren uitgepegeld door Frankrijk. Dus nu is het hopen dat Oekraïne wereldkampioen wordt, zodat dit WK nog een beetje memorabel is.

Oja, de wk-poules zijn ook niet leuk meer… bevallingspoule dan maar? Meedoen door te plaatsen: Bevallingsdatum & jongen/meisje

Aftellen?

Tags:

6 Responses

  1. wensdatum: 29 juli precies, maar niet vóór 11.00 ‘s ochtends!! Dit voor alle zekerheid! En ja, ik denk dat het een meisje wordt. een mooi stoer meisje!
    Mama

  2. hier klopt toch iets niet…. er staat “Musetta Blaauw says” …. maar dat kan helemaal niet, want ik ben het! Zit er een fouje op je website?

    Mama

  3. Nope, ik ben nog ingelogd op jouw computer… moet je even op “logout” klikken op de hoofdpagina, dan kan je weer onder je eigen naam plaatsen. Ik zal het wijzigen naar jouw naam.

  4. Iki zie nergens een logout! Daarnet nog wel, maar die werkte niet. Dus nu wilde ik het weerv proberen en zie het nergens meer. Kun jij het zelf niet even definitief veranderen?

  5. Boven het “reply” venster (waar ik nu dus ook in typ) staat “Logged in as Musetta Blaauw, Logout >” Dan moet je op logout klikken en dan krijg je als het goed is een inlogvenstertje. Dan ben je uitgelogd… ik kan dat vanaf hier niet veranderen. Wat je wel nog kan doen is bij dat inlogvenster jezelf registreren. Dat is sowieso handig, dan hoef je nooit meer je naam in te voeren…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Per mail op de hoogte
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com